Članki

Vse, kar ste si vedno želeli vprašati o povečavi dojk

Ste kdaj razmišljali o povečavi prsi? Povečava dojk je eden najbolj zaželenih in najpogosteje izvajanih posegov v estetski kirurgiji. Dojke so simbol ženstvenosti, zato je želja po lepem oprsju nekaj popolnoma naravnega, izvornega. S posegom lahko uslišimo dolgoletno željo po lepem, polnem dekolteju ali pa uresničimo željo, s katero se ženske soočijo po končanem obdobju dojenja, ki dojkam običajno odvzame del njihove nekdanje polnosti. Dvignemo samozavest, ki se odraža na vseh življenjskih področjih, tako zasebnih kot poslovnih. Gre za poseg, kjer so pričakovanja zelo visoka, kakor tudi zadovoljstvo, ki sledi uspešno izvedenemu posegu.

Estetski posegi med službenim časom

Nepremična čela in prekomerno napolnjene nabrekle ustnice so mogoče res hit v ameriških tv oddajah in v Hollywoodu, nikakor pa niso zaželjen izgled pri nas, v Sloveniji, kjer smo kljub vedno bolj popularnim posegom v estetski medicini in kirurgiji uspeli o videzu ohraniti relativno umirjeno predstavo.

Ko fitnes diete odpovejo - preoblikovanje telesa

Tisto, kar nam je privlačno, je simetrija. Ljudje ljubimo red, ker nam evolucijsko gledano zagotavlja varnost. Lepota je stranski proizvod naše potrebe po urejenosti v kompleksnem okolju. Vse, kar je pravilno in urejeno, pomeni varnost in zaupanje in se nam zdi dobro in lepo. Že nekaj dni stari dojenčki bodo najdlje strmeli ravno v lep obraz.

Ustnice ... zaradi njih spomin na prvi poljub nikoli ne zbledi

Mnogokrat se žal izraz na našem obrazu ne sklada z našim počutjem-tanke ustnice....  žalosten videz.

Terapija z botoksom je varna in zelo uspešna

Gre za primarni gon, ki ga je narava previdno vcepila v vsakega od nas. Je hrepenenje vsakega posameznika po ohranjanju vrste in je skrita želja vsakogar. Če hočemo ali ne, dejstvo je, da imamo to v sebi. Hrepenimo po tem, da bi bili skladni z okolico ter v skladju z estetskimi ideali in pričakovanji družbe, časa in okolja, v katerem živimo.